Klanten login Nederlands... English...
Disclaimer

De informatie die deze site bevat is enkel om een leidraad te zijn voor bepaalde interesses.

Gezien de veranderende aard van wetten, regels en verordeningen en de inherente beperkingen van elektronische communicatie, kan deze site vertragingen, tekortkomingen of onnauwkeurigheden bevatten op het vlak van informatie.

Terwijl we elke poging hebben ondernomen om ervoor te zorgen dat de informatie die g-i-consulting.be bevat, afkomstig is van betrouwbare bronnen; is Global Internet Consulting niet verantwoordelijk voor fouten of tekortkomingen, of voor het gebruik van de informatie weergegeven op g-i-consulting.be.

Alle informatie op deze site is weergegeven zoals afgebeeld met geen garantie voor volledigheid, nauwkeurigheid of het gebruik ervan verkregen door de resultaten van Global Internet Consulting en zonder garantie van enig soort, die uitdrukkelijk of impliciet vermeld is en deze niet beperkt tot eender welke prestatie, gebruik of geschiktheid voor eender welk doel.

In geen geval zal Global Internet Consulting, zijn verwante vennootschappen, bedrijven of partners, vertegenwoordigers of werknemers verantwoordelijk worden gesteld voor enige beslissing of actie die gemaakt of ondernomen is in afhankelijkheid van de informatie die weergegeven is op g-i-consulting.be; alsook niet voor enige consequenties, schade; zelfs niet voor schade waarvoor waarschuwingen zijn weergegeven.

Ook zal Global Internet Consulting niet verantwoordelijk zijn voor bepaalde links verbonden via deze site met andere websites, onderhouden door anderen over wie Global Internet Consulting geen controle uitoefent.

Global Internet Consulting is niet verantwoordelijk voor de weergave, de nauwkeurigheid of enig ander aspect van informatie in andere websites.

Recente projecten
Klik hier voor meer...Home
Referenties
Nieuwsbrief
Vacatures
Contact
Links
Onze banners
Sitemap
RSS feeds
Privacybeleid
Disclaimer
Helpdesk - Open ticket
Webdesign
Grafisch design
Webshops
CMS (Joomla & Drupal)
SEO
TSA - Software
Data backup
E-mail marketing
Hosting
Domeinnamen
VoIP


Global Internet Consulting


eTIC-ondertekenaar nr. 784
RSS feed for Global Internet consulting [g-i-consulting.be] - Stay up-to-date Bookmark and Share Add to Google Add to My Yahoo! Add to My MSN!
Copyright 2018 Global Internet Consulting Algemene voorwaarden