Klanten login Nederlands... English...
Webdesign

Internet is de bron voor het vinden van informatie, producten en diensten. Zoals men vroeger een bedrijf opzocht in de gouden gids, zo zoekt men nu op het internet. Een website is altijd bereikbaar, heeft geen vakantie en slaapt nooit. Uw website is uw promotieteam dat 24 uur per dag en 7 dagen op 7 voor u werkt.

Uw bedrijf dient niet alleen aanwezig te zijn op het internet, uw website dient ook uw bedrijfsvisie en professionaliteit uit te stralen. Daarom is het grafische en gebruiksvriendelijke aspect van uw website uiterst belangrijk.

Global Internet Consulting biedt u een totaal concept: van het registreren van uw domeinnaam, het ontwerpen of restylen van uw logo tot de volledige ontwikkeling van uw website.

Onze werkwijze:

   
1. OriŽntatiegesprek
In een oriŽntatiegesprek bespreken wij uw wensen, ideeŽn en noden m.b.t. uw website. Wat is uw doelgroep, wat wenst u te bereiken met uw website, welke functionaliteiten dient uw website te bevatten, enzÖ Dit gesprek vindt meestal plaats bij de opdrachtgever en is volledig vrijblijvend.
2. Offerte
Aan de hand van het oriŽntatiegesprek wordt een offerte opgemaakt. De offerte is modulair opgebouwd. Per module wordt de prijs en de opleveringstermijn aangegeven.
3. Grafisch ontwerp
De eerste stap is de creatie van een nieuw logo of de restyling van uw bestaand logo. Rond het logo worden verschillende designs opgemaakt. Het design wordt gecreŽerd, volledig overeenkomstig met uw wensen. Aanpassingen zijn mogelijk tot de definitieve goedkeuring van het design.
4. Creatie en realisatie
Nadat het design van de website is goedgekeurd wordt overgegaan tot de creatie van de website met alle overeengekomen paginaís en functionaliteiten. U kan de vooruitgang volgen op een voor u gereserveerde testdomein.
5. Testing (debugging)
De website wordt uitgebreid getest en aangepast waar nodig.
6. Oplevering
Na goedkeuring van de website wordt deze gepubliceerd op het internet.
7. Opvolging en bijsturing
Kleine aanpassingen en verbeteringen zijn mogelijk in deze fase.
Indien u voor SEO gekozen heeft, worden in deze fase ook alle noodzakelijke SEO acties ondernomen.
8. Onderhoud en uitbreidingen
Onderhoud aan de website kan via een onderhoudscontract of aan een vast uurtarief. Indien u grotere uitbreidingen aan uw website wenst wordt hiervoor een offerte afgeleverd.
   

Via onze software (SaaS) kan u op een eenvoudige wijze uw FAQs (veelgestelde vragen), vacatures, enzÖ beheren.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag een Website & Webshop analyse aan.

Indien u meer informatie wenst over webdesign, klik hier.
  Voor een Website & Webshop analyse - klik hier
 

Internet &
Software Solutions

 Home
Nieuwsbrief
Vacatures
Contact
Links
Onze banners
Sitemap
RSS feeds
Helpdesk - Open ticket
Webdesign
Grafisch design
Webshops
CMS (Joomla & Drupal)
SEO
TSA - Software
Data backup
E-mail marketing
Hosting
Domeinnamen
VoIP
Privacybeleid
Cookiebeleid
Disclaimer
 
Copyright © 2018 Global Internet Consulting Algemene voorwaarden